Lovely Sunday.



Tog med mig min nya favorit, och trampade iväg till en park.



Myste i solen med bra musik i lurarna..



och en bok i handen. Har varit en riktigt lovely dag!

Sommarfeeling.

Igår: Jobbade jag inne i det fina vädret, sen drack jag lite välförtjänt vin på Gamla Teatern trädgården. Som är hur mysigt som helst, där skulle jag kunna sitta jämt.

Idag: Ska jag få lite sol på mig, fira världens bästa mamma på morsdag och hälsa på min kusin som kanske känner för att färga mitt hår också ;) All färg har gått ur igen, så nu ska jag försöka mig på en hemmafärgning. Jag som alltid har gått till frisören.



Bild hittad här.

Kondomer till alla?

Jag sa ifrån mig jobbet som flygvärdinna idag. Kändes inte helt hundra, men roligt att jag presterade riktigt bra på psykolog testerna och gick så pass långt. Nu har en klump släppt från magen och jag känner mig lättad över att jag tackade nej. Känner att jag inte vill vara bunden till Östersund i höst.

Idag har vår kampanj "Fashion Against Aids" gått upp och i kassan har vi delat ut kodisar till alla som köpt t-shirts. Lite svårt att veta vilka man kan ge till när det kommer fram en tio årig tjej med sin mamma och jag säger "Skickar med den här också!:D"

Jaja, dom ska väl lära sig i tid.


Något nytt att fundera över.

Jag har fixat min cykel hela kvällen, satt dit pedaler, lysen och justerat lite grejjer. Nöjd över att jag gjorde allt helt själv ska ni veta, med lite coaching från mamma :) När jag ringer och berättar för M att man fick med en insexnyckel för att justera det mesta på cykeln så låter det såhär.

Jag : Eller heter det insektsnyckel?

Micke: Ja, insektsnyckel.

Jag: Men jag läste på instruktionerna där det stod insexnyckel.

Micke: Nej, men det heter insektsnyckel.

Mickes pappa i bakgrunden: Det heter insexnyckel!!

Micke: Fan, nu får man skämmas.

ett paket, till mig!

Vaknade kvart i åtta imorse av ett pling på dörren. Det var min nya cykel som stog där! Nu ska jag bara fixa en fin cykelkorg till den så jag kan ha alla mina saker jag alltid bär med mig i korgen.

 Äntligen kan jag cykla igen, bara det slutar regna först.


Bekväma jeans.



I lööve mina nya jeansleggings. Bekväma, sen ser dem ut som ett par slimmade jeans också! H&M, ofcourse.

Omringad av byggnadsställningar.

Vårat lägenhetshus är numera helt täckt av järnstänger som täcker alla möjligheter till utsikt. På altanen är det inte ens värt att gå ut, om man inte vill sitta bredvid en fet järnstång som står placerad mitt i. Ena porten är blockerad och byggjobbarna har intagit placet. Grejen är att det ska byggas en fjärde våning på vårat hus, precis just nu. De bästa månaderna på hela året.

 Nån som har en skön solplats till övers i sommar?

En bra start på veckan.

Jag har fått ett schema nu på H&M och den här Måndagen startar på bästa sätt. Nämligen att vara ledig! Solen skiner och värmen är på topp så jag och min manface bestämde oss för att åka in på stan för häng i solen med glass och kladdkaka.






Fibes, Oh Fibes!



Musiktips : Fibes, Oh Fibes! - Love Child.

Helgens kalas.

I helgen har vi firat min pojkväns mamma med ett riktigt kalas som slutade vid fyra imorse. När jag och dem  som satt kring mitt bord just började på det första vinglaset var det full rulle runt 31+ bordet. Tål man mindre alkohol när man blir äldre eller var dem av en ren slump, jävlar på att dricka sprit allihopa?

Det var iallfall en helt underbart rolig kväll, med sköna människor, utsökt mat, bra livemusik och dans.

Här får ni de seriösaste bilderna från kvällen.








Photoshoot i Berlin.

Jag och Sandra blev tvingade att vara med på en photoshoot när vi var i Berlin. Riktigt coola bilder blev det som ni måste få se. Bakom kameran var Sanna.







Foto : Sanna Stefansson


My day.

Klockan åtta imorse ringde telefonen. Då var det bara att stiga upp och åka in för att jobba lite extra. Ungefär lika mycket folk som under julperioden, helt galet. Nu ska jag mysa ner mig framför tv:n och fixa iordning naglar för morgondagens kalas!

Årets bild?

Sanna fångade mig och Sandra med kameran mitt uppe i en smäll. Helt ärligt har jag aldrig skrattat så mycket åt en bild förut.


Berlin pictures.



Fikade galet mycket.



Blev imponerad av all mäktig grafiti.



Gick efter den konstnärliga Berlinmuren


Förfest på rummet.



Utestället som låg i en bropelare.



En cool loppmarknad. Flohmarkt heter den och har öppet på Söndagar.



Hängde på Starbucks minst en gång per dag.



Grafiti everywhere.



Treptower park där vi egentligen inte var så intresserade av den otroligt vackra parken. Vårat mission där får ett annat inlägg.



Berlin kryllar av gröna ytor och mäktiga hus.



Sanna och Sandra nere vid U-bahn.



Solning och jordgubbar i parken sista dagen.

Mellanlandning i Stockholm.

Nu är jag i Stockholm hos Sandra och Sanna. Kom hem från fem kanondagar i Berlin i går kväll. Nu ska jag ta mig in till city och kolla i lite butiker innan jag sätter mig på tåget till Östersund.

Mer update då.


Check!

Nu är jag färdipackad, allt gick ner i en sportbag som jag lånade av Mike. Nu väntar en 5,30 timmars tågresa ner mot Stockholm. Älskling har fyllt ipoden med en massa skön musik och boken "Aldrig fucka upp" ska plöjas. Älskar att åka tåg!

Min braiga kamera fick inte plats, så det blir min mini canon som följer med till Berlin, men den tar grymma bilder den också, ni ska såklart få se när jag kommer hem!


things to do.

Eftersom jag har skjutit upp det mesta så blir det en del göra idag innan jag åker till stockholm. Ska hinna med följande.

Växla pengar.
Hitta ett passade handbagage.
Tvätta.
Packa.
Checka in online.
Åka med tåget klockan fem.

Dags att hänga upp tvätten, hörs senare!



Monki kväll.

Jag och H&M tjejerna har varit och shoppat på monkis vip kväll, 50% på allt i butiken. Tyvärr hittade jag inte så mycket eftersom jag shoppade det mesta när dem slog upp butiken. Men ett linne och en klänning för hundra åttio riksdaler var bättre än inget.


God morgon!





Tröttare än tröttast vaknade jag före min hemska ringsignal på mobilen. Det går att välja mellan tre fruktansvärda entoniga sånger som väckningssignal, inte ens en mp3 låt kan jag ha. Borde inte det vara de viktigaste på en telefon, att vakna upp till en mysig feelgood låt och slippa vakna i förbannelse av det hemska ljudet.

 Idag är det iallafall sista dagen jag jobbar på den här veckan, så jag är glad!

Matthew Williamson

Började dagen tidigt på jobbet med en massa frukt, juice och tilltugg. Gick igenom den andra Matthew Williamson kollektionen för H&M som går upp på Torsdag. Inget jag direkt föll för, mycket färgglatt och mönster i massor. Det jag gillar bäst är reklamfilmen.


En god smoothie.

Efter en skön joggingtur så gjorde jag iordning en supergod smoothie av banan, blåbär och lätt vaniljyoghurt, den grymmaste mixen!

Efter jobbet idag så ordnade jag små flaskor att fylla med shampo som jag kan ha med mig på planet på Fredag, köpte också nån form av genomskinlig sminkväska/påse som jag kan stoppa allt smink och sånt i. Jag endast ska ta med mig ett handbagage, hur tänkte jag där? Det ska nog gå på något sätt.

Nu ska jag fortsätta kolla på Harry Potter som går på tvn, verkar mysigt. Har aldrig sett dom filmera.


mitt fyra dagars mål

Igår blev det en tidig kväll, så nu är jag piggare än piggast! Fick ett ryck och drog iväg på en kortare joggingtur. Ska köra en varje kväll tills jag åker till Berlin nu. Vilket betyder 4 dagar, ska jobba alla dagar också. Det borde jag väl fixa? :)




Sköningar från Australien.



Empire of the sun - Walking on a dream, en ruskigt bra låt.

Idag, imorgon och om en vecka.

Hemma efter en heldag med syster, vi startade klockan sex imorse, då hon väckte upp mig. Sen dess har vi gjort typ allt man kan göra, non-stop. Ikväll ska jag ha en lugn hemmakväll eftersom det blir jobb igen imorgon och om en vecka befinner vi oss i Berlin, tjejerna och jag. Längtar, längtar, längtar!

Passade på att fota lite idag när man har fin natur och vackra föremål omkring sig, som systers lekstugedörr.


Två sötisar.



Lillasyster och Sotis.

Dagens roliga ord.

Har ni hört någon använda ordet Killtrosor någongång?

Det har jag, idag. Det var fruktansvärt kul.

Oboy och Grannfejd.

Efter jobbet lånade jag mammas bil och åkte iväg till min pappa och lillasyster. Har myst med oboy och tunnbrödsmackor framför grannfejden, ett helt meningslöst program där det är en person som tycker resten av huset är för högljudda, men pappa tycker det är fruktansvärt bra.

Ikväll sover jag i Hannas rum, hon tyckte först att jag skulle sova i hennes pyttelilla barnsäng, men riktigt så liten är jag faktiskt inte. Efter lite om och men fick jag tillslut ligga i sängen anpassad för mig, bredvid henne istället. Hon är så mysig, söta syster.

Stugkänsla.

Idag väntar jobb hela dagen, sen åker jag till pappa och lillasyster i "stugan". Känns precis som en stuga när man är där. Öppen spis, vinklade tak, små gamla fönster och hög mysfaktor.

Nu måste jag kila, hörs ikväll!

Intensiv dag.

Hemma från en galet intensiv dag på Östersunds flygplats som hade rekryterings dag idag till ett nytt flygbolag som ska flyga till lägre priser mellan Östersund och Bromma. Psykologer och högsta cheferna intervjuade oss, gjorde tester och gruppövningar under tidspress.
 
Bland 200 sökande är jag nu kvar bland nio stycken, dem ska anställa fem av oss. Sista intervjun gick sådär som jag hade med psykologen, han ställde så avancerade frågor, eller så var det jag som var trött efter fem timmar.

Det verkar inte alls vara ett lättsamt jobb. Aldrig varit på en sådan djupgående intervju, men jag hade en riktigt trevlig dag bland alla söta tjejer som var med sen var det skönt att låta hjärnan öva sig på lite psykologi figurer också.





På det här flygbolaget skulle jag vilja åka.

Ett spännande möte.

Idag har jag gjort fruktansvärt meningslösa saker så det är inte ens värt att skriva ner här. Däremot imorgon ska jag ut på en intervju, som jag blivit kallad till..vi får se vad det här leder senare. Jag är redan nervös och vad ska jag ha på mig? vad ska jag göra där i 4 timmar?

Fortsättning följer såklart imorgon, nu ska jag ta en promenad och rensa tankarna.

Rumpan som boxningssäck.

Mike älskar att öva diverse grepp och sparkar på mig på skoj och jag litar alltid på att han är försiktig eftersom han verkar kunna sin sak. Idag gick det dock lite överstyr.

M tror att han gör en försiktig spark mot min rumpa, det gör han inte och jag flyger framåt av sparken i arslet. Sen får jag kommentaren.

- Förlåt, jag trodde den stod ut mindre än vad det gjorde!

och nästa...

- Det kändes faktiskt som en boxningssäck!

Minnen.

Hela morgonen har jag fixat på mina thailandsbilder i photoshop. Jag har över 800 bilder kvar att gå igenom och jag har photoshopat 31 av dem. Tänk när man fotade förr då hade jag med mig en, högst två rullar med 36 bilder på. Sen visste man inte hur bilderna blev efter dem framkallats heller.

Nu kan jag välja de bästa bilderna. Det tar sin lilla tid, men det är de värt för så fina minnen!



Drinkkväll i Ao Nang.

Världens bästa!

Medans jag har så gott som legat i sängen hela dagen och inte rört en fena, så har min fina pojkvän cyklat till mig och nu kockar han i köket, det osar min favoriträtt från Thailand; Kyckling med chashwenötter. Medans han lagar mat så ligger jag och läser Plaza och Café som han köpt med sig. Lucky me!




Make up tips.

Införskaffade mig en läpppenna i färgen "Hot Pink" i helgen, den är riktigt knalligt rosa och jag målar den över hela läpparna. Blir inte så kladdigt med en penna och färgen sitter där den ska.

Vårtecken.

Idag har jag glidit runt på stan med min darling i det härliga vädret. Kollat på en cykel, eftersom min är helt söderkörd och saboterad. Har hittat en riktigt fin som jag tror att jag ska slå till på.

Gick förbi alkisarna i Kyrkparken. Så fort solen tittar fram så ploppar det upp. Tre dubbelt så många som man ser annars med en varsin öl i handen.

Dricker Rosé för tredje kvällen för att det är så sommrigt och gott.

Livet är underbart.

Lägger upp några bilder från dagen också, lapat sol, promenerat, spelat gubb och hängt med Emmsan och Wille. Nu är det grillning hos min M igen :) Är det inte sjukt härligt ute, hoppas våren här här för att stanna nu.






Valborgs firande.

Igår firade vi Valborg med grillning och rosé i solen, rockband och kortspel. Tiden sprang iväg och självaste majbrasan glömdes helt bort. Men trevligt hade vi :)



Redo för kvällen.

RSS 2.0