Jobbhäng på brunis.

Hemma efter en mysig afterwork på Brunis med jobbet. Sagt hejdå till mina fina arbetskamrater som drar åt olika håll. Efter den här dagen är jag helt slut så nu blir det sängen.

Bilder från min grymma semestertripp ska ni få så småningom.

Dagens ord.

Idag på jobbet fick jag lära mig ett nytt ord, H&M går tydligen in stenhårt för; Treggings.

Det är tjockare än vanliga leggings, utan fickor och ser ut som jeans. Ni vet det som vi förrut kallade byx / jeansleggings.

back on track.

Jag är hemma i Östersund igen efter att ha haft en helt underbar vecka i Italien och fyra fartfyllda dagar i Stockholm. Öppnat lite födelsedags presenter i efterskott och nu svullar jag fin-choklad, mamma vet vad jag vill ha.


Tårtkalas!

Idag har jag fått världens finaste förskotts födelsedags tårta av mina vänner.



Love you.

Dagens musik.

 

Little boots - New in town.

Sista yran dagen.

Eftersom jag varje yra högst ser en eller två artister hann jag med ovanligt mycket den här gången : Presidenttalet, Petter, Timbuktu, Lady Gaga, Johnossi, A camp, Deportees och Silent disco.

Också lite pics för Yran-Lördagen.


















Två dagar kvar.

Nu har jag börjat packa inför Italien och Stockholm, åker ju på Tisdag! Panikshoppade en väska på hjul som handbagage igår, där ska hela mitt liv rymmas för två veckor framöver denna gång.

Ska nog gå bra..


Torsdag och Fredagens yra.



Johnossi.



Sweethearts.



Sanra och Cattis hälsade på, förfest i badhusparken.



Deportees, lovely.



Två-manna förfest med E.





Hookade upp med ett skönt norrlandsgäng.

Afterwork bilder.

En hel vecka för sent kommer nu lite bilder från några utav Storsjöyran dagarna.

Tisdagen bjöd på en skön afterwork med tjejerna från H&M.










Senaste 24 timmarna.

Igår jobbade jag sista dagen för i sommar, känns riktigt skönt att vara ledig nu. Igår drog jag och Emma till Häggenås för att möta upp resten av folket som bor där. Gick ut i en skog, hittade en liten lada och gjorde upp en eld som vi sedan stekte kolbullar på. Sen var det jag som fick ont i magen, men gott var det.

Idag har jag legat i solen och bara tagit det lugnt. Nu blir det en sallad och lite vin hos Emma sen får vi se vad den här sommar kvällen bjuder på.


Scones Söndagar.

De tre senaste Söndagarna har jag, Sandra och Emma haft Scones-söndag vilket betyder att Emma går upp och bakar scones och sen sitter vi och fikar hela förmiddagen. De mysiga bilderna har tjuvat från Sandra.









Det är skillnad på Norge och Norge.

Har blivit lite ändrade planer till hösten, var inne på att börja plugga men ändrade mig snabbt för att åka till Norge en gång till. Igår disskuterade jag saken med Emma.

Jag : Men om vi inte får jobb i Norge då, ska vi åka till Oslo?

RSS 2.0