The

Ikväll har jag och M myst i soffan med en kopp te. Älskar te, speciellt kärlekste när man har det i stora koppar, med honung och lite mjölk. Skönt för min hals som gör ont.

Har försökt mig på en ny design här på bloggen också, men ja har inte riktigt tålamodet till det nu, känner jag. Jag vill ha det perfekt annars får det vara.




Puss.


minnen

Nu har jag skrivit ut alla dagboksinlägg som jag och Jullan gjorde under våran 4 månaders resa. Så kul att spara sånt som är skrivet på plats.

Ja, det blev några A4.

Pussochkram

vackert

Jag vill också ha en maskerad med Marie Antoinette/1700-tals tema.

Hur sagolikt vore inte det?

en mysig fikastund




en bok..

När jag var ute och reste i fyra månader plöjde jag 4 böcker. Det är väldigt bra för att vara mig, jag hade liksom ro att läsa vilket jag inte har annars. Två böcker på ett år är max. Jag kom iallafall in i läsandet och då ville jag aldrig sluta. Jag hade så många böcker som var bra. När jag kom hem sedan så tappade jag focus och läste ingen bok på hela sommaren! Idag är det regnigt och ruggigt ute och jag ska mysa ner mig med Stig Larsson.


sleep tight.

Jag har följt ett program i sommar och ikväll var det grand final med dubbelavsnitt av Project runway. En av mina favoriter vann. Imorgon ska jag upp fem och skjutsa pappa,Britta och Hanna till flygplatsen. De ska nämligen till New York ! Jag är inte det minsta avundsjuk.

 Nu är det sängen och godnatt. Puss


träning på hög nivå

Jag ska gå på ett gym för första gången på närmare ett år nu. Jag är grymt laddad, idag köpte jag ett par riktiga träningspjucks, en investering.


Nä nu ska jag och Sandra köra gärnet till Body Step på fristilen, tre gratis gånger måste utnyttjas.

Godmorgon

Tittade nyss in på expressen och hittade en artikel som Ebba har skrivt. Den är väldigt bra, för hon har så rätt. Läs den här 

Pretty boring faktiskt, att alla människor vill se likadana ut. Hur kul är det ? Jag blir mer inspererad av människor som har en utstickande stil. Det är ju där det finns inspiration att hämta.


jag vill ju jobba,hallå?

Jag har sökt varenda litet lagerjobb i Norge nu känns det som. Jag är väl lite sent ute och måste vänta ännu längre för att få ett jobb som har en hög lön, inte allt för ansträngande, mycket övertid och gärna runt Trondheim. Är det för mycket begärt?


Ge mig ett jobb nu. Frustration.

puss


ett laptopfodral



Jag har letat väldigt länge efter ett snyggt fodral till min sony vaio. Men det verkar vara omöjligt att få tag på. Efter lite letande i Östersund och på internet så hittade jag tillslut den här söta fodralet på elgiganten, 299:- . Det känns iallafall mer festlig än en tråkig svart laptopväska.

(det skulle vara en väldans bra idé att öppna en webshop med snygga fodral eftersom jag har fortfarande inte hittat det ultimata laptopfodralet.)

tål att tänkas på..

kramar

utflykt

I går åkte jag och älskling helt oplanerat på en tripp till Sundsvall. Bestämde oss kvällen innan, brände en schysst skiva också bar det av klockan åtta på Lördags morgonen. Var ute efter en höstjacka, ett par lite finare höstskor och en väst. Hittade inget utav det. Däremot ett par gråa chinos på min favorit Monki, örhängen från H&M som jag redan köpt en gång men tappade bort på fyllan. Schampo och balsam, testade ett för mig nytt märke som heter Paul Mitchell och en present till Stefans födelsedag. När jag senare skulle köra ut från Sundsvall så svek mitt lokalsinne mig och jag var påväg mot
Haparanda, efter en mil insåg vi det dock och ändrade färdriktning.

Fest stod på schemat för kvällen men jag ändrade mig i sista sekund och valde att toffla framför en kass film :) "REC" nångo som sett den?

Puss och hej.

den där luggen..



Jag har ju blivit med lugg. Lugg-Malin som jag kallas numera.

Lugg är fint.

lillfredag

 I torsdags blev det en spontan utgång med Sandra,Emma,Marie och Andreas. Började med en baileys, rött vin och fullåtar sen var jag på G. Jag gick ut i tråkiga vardagskläder, håret i en knut och ett nytt lager smink på det gamla.(Men det är väl ingen som ser nån skillnad intalar jag mig själv,) Jag var lagomt lullig och vi röjde dansgolvet tills Plaza stängde. Då åkte vi hem, fylle snackade, skedade och sen sov vi gott. Tyvärr så har jag inga bilder från kvällen eftersom den bara blev.. och kameran låg hemma. Från och med nu är det jag som ta med kameran var än jag ska.

Spontanitet är bra.

det där med kräftor

 Första gången jag skalade en hel kräfta(med klor och allt) var förra helgen med några bekanta. Emma är det största kräftskalar proffset vid bordet. Inte ett knyst på närmare en timma förrutom allt brytande och sugande hon gör när hon disikerar kräftan. När jag gjort mina två så är emma redan mätt och belåten. Efter fem stycken stjärtar ger jag upp, jag måste ju skala sjukligt många om jag ska bli mätt på de där kräftorna. Tar ett vitlöksbröd och senare ett till för att mätta mig lite mer.  Är det något djur som jag har dålig koll på så är det kräftor, räkor, och alla i den familjen.


Läste precis Alex Schulmans blogg om hur man skalar kräftor. Måste ha missat väldigt väldigt mycket på kräftan..


Nytt liv

Nu kör vi igång med ännu en blogg, har faktiskt saknat dig bloggen.

Puss!

RSS 2.0