take off.

Ikväll har jag glöggat med Sanna, färgat mitt hår, druckit kaffe på pause med Julie och Emma och pressat ihop min resväska. Det får inte plats en grej till och jag lovar, det finns inget jag kan lämna hemma.

Mina goa mössor följer såklart med :)




Lillajulafton på första advent.

Igår tog jag bilen och åkte till min pappa, Britta och lillasyster. Firade lilla julafton där igår, öppnade mina julklappar, åt julmat, lyssnade på julmusik och bara myste. Nu känns det lite bättre att inte kunna fira julen hemma med min familj.



Kungen av sju katter.



Julmat och en syster som har börjat lessna på mitt fotograferande.



Fin adventsljusstake.



Sen gick vi en promenad och myste framför elden.

Mitt liv är numera i en resväska.

Världens bästa mamma har bjudit ner mig och mormor till Stockholm i fem dagar, mamma fyller 50 år, och det ska såklart firas:) Vi åker ner till Stockholm imorgon och sen åker jag Emma, Jocke och Magnus till Chamonix för att säsonga och åka sjukt mycket skidor. Jag har längtat länge och nu är det snart dags! Detta kommer bli awesome.

Nu är resväskan överfull, vet inte riktigt hur jag ska få igen den bara? Kändes bra att mormor precis kom innan för dörren med en lika full väska för 5 dagar i Stockholm och jag ska vara borta en hel vinter.


The best memories.

Vaknade av att lägenheten invaderades av elektriker imorse, en massa eluttag som skulle bytas, det var bara att ge sig ut i regnet. När jag kom hem från en hälsa på runda så rensade jag upp på mitt kära flickrum som har haft lika mycket prylar som ett förråd den senaste tiden, men nu är det fint igen :)

Såklart hittar jag en massa bortglömda prylar, bl.a. en dvd med mitt Sky Dive från Nya Zeeland. Shit, det var det sjukaste jag gjort.










vi skulle ju baka bullar, kommer du ihåg?

Helgen har jag spenderat med Sara och Emma. Vi kollade in ett fullpackat Plaza i Lördags. Igår myste vi med popcorn och twilight filmen "new moon" på bioduken. Jag tyckte att den var sevärd, men jag gillar den första bättre.

Har nyss kommit hem från en fika med min Sanna, hon får stå för premiärbilden fotad med min nya mobil :)



Fredagkväll göra.

Ikväll har jag supportat Emma baby på OneFM, kollat in idol och varit fylle chaffis åt några random människor. Skönaste Fredagen pålänge.

Glöm inte att kolla in filmen i inlägget nedanför, ni kommer inte att bli besvikna :)

Sleep tight.




Mest visade film just nu.

Fick en sjukt bra film skickad till mig idag, titta och njut.

Glory days to come.

Började dagen med kanel-gröt och en timmas promenad. Lite svårt att komma på en riktigt bra väg att gå här omkring, sick-sack mellan radhusen får fungera sålänge.

Jag och söta mormor har varit på stan, druckit kaffe och kollat på julklappar, måste börja tidigt i år eftersom jag snart reser bort. Fyndade en resväska big size, nu slipper jag alla tusen olika småväskor jag alltid har med mig när jag ska någonstans. Yey!

Ikväll blir det Oscars med tjejorna, för mat och pubhäng. Kan bli trevligt!

Later.

Ge mig mer Dexter.

Idag har jag nördat säsong ett av Dexter, och jag älskar den. Nu väntar jag bara på att #2 ska laddas ner så jag får fortsätta vila ögonen på en sjukt bra serie.


Målöl och pizzasvull.

Här kommer lite pics från Lördagen. Vi hjälpte Vegard att måla i hans nya hus, sen svullade vi pizza, drack öl och hängde med Orkanger hela natten. Jag kan inte annat än att hålla med Emmas kollega "Blåsmo är det nya Oslo".

Jag har förflyttat mig till Sverige igen och snart är det dags för nya äventyr..









Från fönstret.

Idag vi en riktigt soft Fredag kväll i lägenheten, inlindade i sköna duntäcken, the kooks från högtalarna och chai te i koppen.

Jag har fortfarande inte sett årets första snöflingor, men frost är mysigt det med :)



Big Poppin'

Jag och Emma har delad vårdnad på en bil, hans namn är Bosse. Bosse har börjat tagit lite stryk av alla fartgupp som dom inte varnar för i Norge. Nu guppar han konstant, även när vi kör på den plattaste vägen. Vanliga människor skulle tycka att detta var en katastrof och lämna in honom på service.

Med detta guppande och en tung hiphop låt på hög volym ser vi detta mycket underhållande.

Det här måste verkligen upplevas.

Muuuusic.



Band of horses - No one's gonna love you

Bubble-boo.



Dagens mission; Att blåsa en rekordstor bubbla med ett Hubba Bubba.


Thank god we aren't the only freak!

Det känns fruktansvärt tråkigt, att vi om fyra dagar flyttar hem till gråa Östersund igen. Är det nåt jag kommer sakna så är det alla våra sköna spontanbesök vi fått. Ikväll har vi dragit ihop fem tjejer på virkkväll. På Söndagar tittar Ray förbi och bjuder på film med julebrus. På veckorna bjuder Vegard med oss till 3T. Ni är GULD.

Lördagen spenderade vi på Down Town i Trondheim det här var det bästa jag åstadkom.


En high 5 för det.

Jag brukar oftast hinna lägga mig före Emma på kvällarna. Men somnar inte på ett bra tag för att min sambo sitter och asflabbar framför datorn. Nyfiken som jag är frågar jag såklart vem det är som är rolig den här gången, ibland behöver jag inte ens fråga. Jag får iallafall alltid samma svar.

-hahaha, jag är rolig.


Jag älskar att klunsa, skål.



T.I - Hell of a life.

Nu våldgästar vi Trondheim.

King kong, Ari Gold eller Paris Hilton?

Igår fick vi celebert besök från Sverige. Spenderade dagen i Trondheim och kvällen i vår mysiga våning. Lyssnade till gitarrspel, lekte 20 frågor (fast med lapp i pannan och frågor i oändlighet). Drack rödtjut och smaskade lyxchoklad.

Jag är alltså tillbaka i Norge hos min sambo.


Svinflunsan.

Innan en släkting till mig blev sjuk i svininfluensan hade jag inte fattat att det var så allvarligt som det tydligen är. Jag hade inte ens en tanke på att vaccinera mig. Jag tänkte "det händer inte mig, jag är ju aldrig sjuk."

Han vill inte att nån ska uppleva något så fruktansvärt, som att ligga på sjukhus med syrgas och pendla konstant i feber. Hans tre barn har också blivit smittade men inte hans fru som har tagit vaccinet.

Igår följde jag med min pappa till svinvaccineringen, köa i en timma, ett stick som inte ens kändes, vila i 15 minuter och sen åka hem igen. Det sprids ju mellan människor väldigt fort och vi måste helt enkelt lita på smittskyddsinstitutet och ta det vaccin som erbjuds.




Stockholm på tre.

Helgen i Stockholm var en riktigt bra helg. Jag trivs sjukt bra där och jag kan lätt tänka mig att bo i huvudstaden nångång i mitt liv.

Vi kollade in musikalerna Cats och Rasmus på luffen, Rasmus på luffen var sjukt bra. Det var en av mina Astrid Lindgren favoriter när jag var liten. Shoppade en del och hälsade på Peter och Michaela som hade ordnat fest. Drack vin & homemade drinkar, dansade in på småtimmarna i deras mysiga lya.

Jag var riktigt kass med kameran i helgen, som tur var hade Michis några pics :)



Jag och Hanna på musikal.



Peter i sitt esse.



High on the dancefloor.



Världens finaste födelsedags tjej.

Det tar tid att få blankt hår.

I Lördags fick jag en riktig genomgång på hur jag skulle få lika blankt hår som min lillasyster(5år).

- Tvätta håret tre gånger
- Blås det torrt
- Kamma håret i 6 timmar
- Blöt håret med lite vatten ifrån en kran
- Torka torrt
- Kamma håret i 12 timmar.
- Ta en paus
- Blöt håret från en kran igen.
- Kamma 3 timmar

RSS 2.0