Vårdags mys.



Fan va skönt det är att kunna njuta av vårsolen hela dagen,perfekt inför helgen. Idag har vi handlat lite nödvändigheter inför Valborg och ätit glass i solen. Imorgon ska jag rota fram bikinin och steka hela dagen lång.

Music!


 

"Let it rock", Kevin Rudolf Ft. Lil Wayne.

Give me some.

Idag har jag skickat in en ansökan till ett jobb som har kännts ganska långt borta, men sen jag blev tipsad om det så vore det en grymt kul utmaning. Först och främst får vi se om jag ens blir kallad till en intervju, sen får ni veta vad det är jag sökt.

Nu har min älskling gjort en helt underbar tacopaj som ska ätas upp.



Lite nytt i garderoben.

Idag har jag lämnat tillbaka lite kläder på Monki och köpt mig några nya. Går inte att komma därifrån tomhänt.



Ett par jeansshorts, en kofta och ett par höga chions.

Personlighetstest.

Entusiastiska, kreativa och idealistiska jag. Det är svårt att veta själv om det stämmer in, men det lät ju bra.

  
(Klicka för att få dem större)

Personlighetstester är ganska roligt att göra, sen blir man tipsad om en massa yrken också. Precis vad jag behöver just nu!

Hittade testerna Beautifulones, som för övrigt är en läsvärd blogg som jag tycker ni ska kolla in. Ni finner personlighetstesterna här och här.

Bakishäng.

Jag och Emma handlade lite ingredienser för att svänga ihop en sallad. Åkte ut till Hornsjön lagade maten vid vattnet och lapade sol. Sen åkte vi bil runt frösön, en perfekt Söndag.


Små tomater.


Salladen blev fenomenalt god :)



Utsikt över sjön.

En mysig Lördag var det.

Efter att jag slutat jobba igår kom jag och Micke på att vi skulle unna oss lite god restaurang mat och vin. Efter en mysig middag på Simon&Viktor gick vi och mötte upp Emma och Wilson, spelade kort och vinade med ett skönt gäng hela kvällen. Det var en grymt trevlig kväll som avslutades på News.


Söndagens göra.


- Ta med en filt, hitta en grön gräsfläck och få lite sol i ansiktet.

Lite lön och lite solsken så..

Aldrig haft så många trevliga kunder på samma dag ,tänk vad lite lön och och fint väder kan göra :) Efter jobbet åkte jag till min M och åt grymma hemmagjorda hamburgare med guacamole på, min nya favorit. Ingen mer hamburgerdressing.

Nu är jag hemma med min mor. Jag har just målat mina naglar. Perfekt att göra det innan man ska lägga sig. Jag lyckas i princip alltid smeta ut det innan det torkat klart annars, sjukt jobbigt.

Godnatt!

Update.

Igår drog jag med min bästa Sanna för invigning på Monki. Där bjöds det på skön musik, dricka, maräng beskvier, en massa folk och sjukt snygga kläder förstås. Nu måste jag kila på jobbet igen. Hoppas ni får en grym Fredag!



Monki fest.

Hemma och slänger i mig lite pannkakor. Nu blir det Monkifest på den nya Monki butiken som öppnar här imorgon. Vilket härligt väder det har varit här idag, äntligen lite vårvärme. Wihoo!


En heldag med jobb.

God morgon!

Idag ska jag iväg och jobba på mitt gammla jobb, H&M. Skönt att göra nåt istället för att bara gå hemma, blir lätt rastlös.

Tryckt i mig en ordentlig frukost som jag fått tips av från Linda. Havregrynsgröt med keso, kanel, äpple och banan. Det är en grym start på dagen vill jag lova!

Hör senare!

Skinnjacka, någon?

Nån som är sugen på en skinnjacka till våren? Jag har slängt upp min oanvända som jag köpte för ett par månader sen på tradera.


för ett år sedan..



den intelligenta verktabletten?

Jag som aldrig brukar ta verktabletter tvingade i mig en ipren efter råd från en bekant och nu känns febern som bortblåst, men jag antar att det bara är tillfälligt? Är det inte så dom funkar verktabletter, botar febern tillfälligt. Sen gör man en massa saker som man inte skulle ha gjort innan man tog verktabletten också är febern tillbaka och man känner sig sämre än innan man tog tabletten.

Jag är fortfarande skeptisk.


Lullabies to myself.

Skön låt med Promoe att lyssna sönder i sommar, ja!


Drömmer om vackra skor.

Ligger hemma med feber, yes. Precis vad jag kände för just nu. Tröstar mig med chokladglass och The City.




Ny bloggdesign.

Idag har jag njutit av det grymt bra vädret och skaffat mig lite jobbtimmar framöver. Har också knåpat ihop en ny bloggdesign. Var ganska less på den jag hade, nu är den lite mer personlig, stilren och vit istället för grå.

Ni ser bloggen som den ska se ut om ni använder Mozilla Firefox och trycker F5.

Nyttigheter och Söndagsparty.



Ikväll har jag och älskling ätit nyttig fika bestående av en massa goda nötter, grapefrukt, passionsfrukt och yoghurt. Har också tittat på ett fantastiskt långt "Söndagsparty" med Filip och Fredrik.

Imorgon är det Måndag och dags att ta tag i jobbsituationen och träningen.

looking good.

My man har köpt en galet snygg skjorta från acne som är rätt lång i modellen. Det sitter sjukt bra på honom såklart. Efter en närmare titt såg jag att det skulle bli en perfekt slapp skjortklänning för mig i sommar. Blinkblink ;)


Deportees på corazon.

Igår dansade vi häcken av oss till de här grabbarna på nya club corazon. En riktig höjdarkväll.

Lillasyster på besök.

Idag har jag haft min lillasyster som är snart fem år på besök. Hanna planerade upp dagen direkt så det var bara att hänga på. Vi har hunnit med att springa runt på stan, spelat "vem där", ätit happy meal på McDonalds och kollat på filmen "Pettson och Findus". Världens goaste lilla tjej :)

Ikväll är jag bjuden på tacos, tjing.



Dagens enda foto ser ut såhär.

Tio minuter för ingenting.

Tycker att det är rätt kul att svara på enkäter, speciellt när man får saker eller där man får söta mail som tack för att man har deltagit. Det dök nyss upp en sådan enkät här på blogg.se.  Jag började fylla i noggrant trots att man inte fick ett skit för att göra den. När jag är färdig med alla svar står det "Du är inte den målgrupp vi söker,Tack."

Vad otroligt meningslöst, tio minuter av mitt liv åt skogen. Nu ska jag möta upp Emmsan för en promenad.


Hej Torsdag!

Shit, vad dagarna går fort, redan Torsdag och snart helg. Började dagen med en promenad i det ruggigt kalla vädret. Har bokat en tid hos frisören i eftermiddag för att färga mitt hår igen eftersom färgen har släppt en del.



Bild från påskhelgen i Göteborg.

Hörs när jag är tillbaka!

Playing right now.



Den här låten strömmar ur mina högtalare just nu om ni vill ha ett tips på en sköning låt.
White Lies - Farewell to the playground.

Anna Skipper och Ben&Jerrys

Ikväll har jag suttit och smällt i mig en gigantisk Ben&Jerrys kaka med glass i. Vilat ögonen framför Anna Skippers program du är vad du äter. Ingen bra kombo alls.

Nu har jag lite smått ångest och ska åter igen införa godis på Lördagar och skriva in mig på ett gym. Eftersom jag för tillfället inte jobbar så blir jag lite smått rastlös på dagarna och istället för att ta tag i en massa saker gör jag ingenting och proppar i mig det jag känner för.

Bra att Skipper finns.


En Berlinweekend med tjejerna.

Jag har bokat en weekend till Berlin med Sanna och Sandra. Femtonde Maj är datumet vi ger oss av. Ni som har varit i Berlin ge oss loads of tips nu!



(bild från google.se)

Mitt nya senilsnöre.



Jag tror minsann att jag har en rosa brillor period.

Nytänkande?

Sprungit på stan med bästa kusinen idag och ätit en god lunch på Pause. Kollat in alla konstiga ogenomtänkta affärer som öppnar titt som tätt. Två märkliga upptäkter gjorde jag.

Butik ett. En "rock butik" bestående av svarta tischor i konstig passform med diverse rockbands tryck. Vem köper sånna fruktansvärt fula kläder?

Butik två. Ett annat nyöppnat shoppingcenter som har kombinerat frisör, accesoarer och kläder under samma tak. Urtråkiga kläder och fyra frisörstolar på en yta som skulle kunna användas till något så mycket bättre. Vem vill ha hjälp med kläder och smycken hos frisören egentligen?

Finns inga tankar eller grunder när Östersundarna slår upp egna skumma butiker titt som tätt och ett halvår senare går dem i konkurs.

Ett evigt sökande.

Hela kvällen har jag klickat runt och sökt på olika utbildningar och universitet. Har ett sug efter att börja plugga, men känner mig enbart mer förvirrad. Lägger ner och sover på saken.

Bilder från påskhelgen.


 
(1) Jag på vift i Göteborg. (2) Palmhuset fick mig att tänka tillbaka på Thailand.
(3) Påskfint vid Delsjön.
   
 
(1) Renar och snö i Härjedalen. (2) En grym cesarsallad i solen. (3) En finurlig vägvisare.
(4) Me and my love.



(1) Parkhäng med glass. (2) Vackert vårtecken. (3) Kafferep och solning på gräsmattan.
(4) Galet gott!

På bio.

Igår såg jag filmen Slumdog Millionaire. Oj, vad jag tyckte om den. Ni måste se den.




Påskafton

De senaste dagarna har jag myst i det härliga vårvädret,ätit god mat, gått promenader, shoppat mer kläder och prövat på Göteborgs nattliv. Ikväll ska vi ha påskmiddag och på dagen blir det strosande vid avenyn. Har tagit lite kort ni ska få se på sen.

Glad Påsk mina fina vänner!

Mot GBG.

Har varit ännu en dag med sol och värme, promenerat längs badhusparken och njutit av vårvädret. Bestämde mig precis för att åka ner till Göteborg imorgon med M:s familj och fira påsken där hos Linda och Nicklas. Älskar Göteborg och att det ska vara 16 plusgrader och sol gör det inte direkt sämre.



Östersund med en massa snö fortfarande.

Från blondin till brunett.

Idag har jag tagit ett stort steg gällande mitt hår, suttit hos frisören och färgat över mitt älskade blonda hår, som jag faktiskt kände mig rätt less på. Är nu mera brunett, det är riktigt ovant och jag hajjar till varje gång jag ser mig själv i spegeln. Jag tror jag gillart, vad tycker ni?


Sköning låt.



MGMT - Kids

11:34.

Legat i sängen i pricip hela helgen, druckit provivas blåbärssoppa enbart. Nu har jag bestämt mig för att försöka bli pigg, orkar inte ligga inne när solen skiner ute. Ha en fin dag så hörs vi senare!

dålig tajming.

Ikväll var tanken att jag skulla vina med mina två älsklings tjejor, åka på hemma fest, luncha på stan och njuta av solen. Men jag har gått och blivit sjuk och inte gjort ett dyft. Så ikväll blir det mys framför en film hemma med mamma.

Ni får dras lite fler thai-pics sålänge.



Vackra blommor.



Hjärtan på koh Lanta.



Söt massage tant.




Klädproblem.

Sprider ut alla mina sommarkläder på golvet. Funderar på vad jag ska ha på mig, testar bikinin, sommarklänningarna, slappa linnen och gladiator pjucks men inser ganska snart att jag måste pressa på mig ett par jobbiga jeans, en tischa, kofta, samt strumpor(!)

usch.

Thai resumé.

Kort om platserna vi besökte i Thailand och vad jag tyckte om dem.

Bangkok : Gillade Bangkok, skulle kunna spendera en vecka bara där för att shoppa, titta pa alla maffiga tempel och äta god mat. Åk aldrig tuktuk i Bangkok, trodde vi skulle bli koldioxidförgiftade i all trafikstockning. Gillade inte alls MBK, alldeles för mycket skitsaker. Man måste nog ha lite bättre tålamod än mig för att hitta fynden i den röran. Siam paragon var ett bra shoppingcenter med lite dyrare märken och sista kvällen hittade vi Central World som verkade riktigt bra men som vi inte han kolla färdigt i.

Huahin: Låg bara två timmar från bangkok och är ett bra första sol ställe med en lang strand, inte så mycket mer. Överpriser, feta gubbar med unga thaiflickor och äldre människor. Fick en känsla av en semesterort i europa.

Krabi : Såg inte så mycket mer än Krabi Town som inte var något speciellt.

Ao Nang: Väldigt mysigt och en perfekt utgångpunkt för att ta sig till en massa fina öar runtomkring. Själva stranden i Ao Nang var mest hårda snäckor och grummligt vatten med en massa longtailbåtar. Fanns en hel del billig shopping och överflöd av mysiga restauranger med grym thaimat.

Railay: En soft strand med några få bra restauranger.

Pooda Island : Var min favorit ö. Dit ska man absolut åka när det är lågvatten. Första gången vi kom dit var det jättehögt vatten och skräpigt. När vi besökte ön en andra gång var det kritvit strand runt hela ön och turkost vatten med ett mysigt korallrev några meter ut i vattnet. Köpte mat från longtailbåtar som ligger runt ön. Där såg vi också söta apor som smaskade bananer.



Chicken Island/Tub Island : Hade säkert kunna varit så mycket bättre än vad det var. Jag och Linda gav oss ut på egen hand och fick i princip stå och sola hela den dagen. Grejjen med den ön var att vattnet skulle försvinna så att det blev en strandgång mitt ut i havet. Vi väntade och väntade men det hände inte alls mycket och klockan tre då våran båt gick från andra sidan hade vi fortfarande inte tagit oss över. Som tur var kom han och plockade upp oss då han märkte att vi inte tagit oss till andra sidan och vart var berget som skulle likna ett kyckling huvud?

Tonsai beach : Spenderade tre timmar där, sen kom Thailandsresans första regndag.

Koh Lanta: Fick höra att det inte skulle vara något speciellt och alldeles dött. Men jag håller verkligen inte med. Mysigare och personligare ställe får man leta efter. En stor lång strand med några få människor (kändes det som). Mysiga restauranger, snälla thailändare, eldshower, ett bra boende. Är det inte så man vill ha Thailand?. Tog också en snorkeltur till öarna Koh Mook, Koh Hai, Koh Nghi och Motak cave tror jag det var?. Snorklingen var helt ok och grottan var lite läskig med tillslut kom en liten strand fram där inne med en massa kineser som ville fota sig med oss.

Phiphi: När vi hade sagt hej då till Linda och Nicklas så åkte jag och Micke ut till Phiphi Island med färja. Phiphi var väldigt mysigt och en riktig party ö men tyvärr alldeles för exploaterat med överdrivna priser. På PhiPhi don försvann vattnet på eftermiddagen och vi fick svalka oss i en pöl, typ. Kollade in viewpoint med utsikt över phiphi som var den största ansträngningen den här månaden. Tänkte faktiskt göra en bamboo tatuering men vi hade alldeles för lite tid där.


Jag vill tillbaka och se mycket mer av de vackra paradisöarna, äta den galet goda thaimaten och dricka drinkar på stranden till solnedgången !

Hemma i Östersund.

Nu är jag hemma igen och upptäckte precis att jag skrivit ett inlägg utan å,ä,ö. Man vänjer sig snabbt. Flygresan hem gick jättebra. Men när vi kom till Arlanda fanns inga flygbiljetter till Östersund. Inga tåg biljetter till Åre eller Östersund. Vi åkte istället till Sundsvall där en snäll Stefan hämtade upp oss.

Här hemma är det en massa snö och slask fortfarande. Hoppas det försvinner NU! Ge mig vårväder.




Glädjehopp på Railay beach.

En lang natt.

Efter en heldag springandes mellan olika shoppingcenter ar jag helt fardig. Vantar pa att klockan ska bli 01.00 sa ska vi aka ut till flygplatsen och vanta ytterligare nagra timmar innan flygplanet gar. Jag haller pa att somna redan nu.

Jag och min munk.

Dagens roligaste : Att min pojkvan blev tagen for att vara buddhist och munk.


Pa varan gata i Bangkok.



Pa den har bakgatan har vi vart boende. Det ar ett av det basta hostel jag bott pa. Baan Dinso heter det. Om ni ska till Bangkok sa ar det ett hett tips. Nu ska vi leta oss till nagon mysig park nere vid floden.

Hors senare!

RSS 2.0