Nytt ressug.

Jag har hittat ett nytt socialt beroende. Freeride, där ska jag hänga varje dag tills jag befinner mig i de franska alperna.

Puder, afterskihäng och ett säsongsjobb tack.


fina ord.

Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

Mitt nya favorit citat.

Måste helgerna gå så snabbt?

Förrutom att ha spenderat den mesta tiden i en bil den här helgen, så har jag varit på en riktigt bra inflyttningsfest hos bästa Sandra och Jimmy i Örebro. Sen så har jag och Emmma lattjat med kameran i höstvädret.










10 saker att göra i höst.

Eftersom jag kommer ha lite tid över några veckor framöver så har jag bestämt mig för att göra en lista med tio saker som jag ska göra i höst.

1. Börja träna
2. Ha en vit månad
3. Göra ett grymt video Cv
4. Plugga företagsekonomi
5. Lära mig sticka.
6. Inte missa ett idolavsnitt
7. Uppdatera mina skidkläder från -97
8. Ha massor av tekvällar
9. Weekend i Stockholm
10. Umgås med människor som får mig att må bra.


Good Morning.

Nu åker vi till Östersund igen för att sen åka till Örebro och våldsgästa Sandra och Jimmys lya. Jag längtar!

Dagens konversation.

Jag : Chilika och bearneise
Emma : Vad är Chilika?
Jag : Ja, Chili och Basilika? Bättre än att behöva säga båda.

everybody but me.

Här regnar det konstant, regn är det mysigaste som finns när man sitter inne med tända ljus och musik som är som honung för öronen.



Lykke Li - Everybody but me.

Inga fler vintrar i converse.

Trodde aldrig att jag skulle komma på tanken att köpa ett par sånna här skor. Har insett att mina converse inte riktigt håller måttet för de kalla vintrarna längre.

Jag behöver ett par bekväma och varma vinterskor. Då är uggs the shit.



The new standard.

Kollade igenom de senaste helgernas fester i Häggenås och kan konstatera att..



Emma är alltid där.



Summerbreeze är ett måste.



Leken "Beerpong".



Åtminstonde en sån här hög varje fest.

Min första bil.

Åkte hem över helgen för att köpa min första bil, den kommer bli hur bra som helst att köra i Norge. Ni ska såklart få en bild på den framöver :) Nu är det jag som ska iväg och jobba.

Jag har åkt över gränsen igen.

Efter panik packning och utstädning av Emmas lägenhet och allt vad det innebär har vi äntligen kommit fram till Norge. Emma ligger utmattad på soffan, jag har gjort iordning ett barskåp och bläddrat i min danska favorittidning Costume. Det blir alltså några månader av jobb här i år igen, det är liksom svårt att släppa ett så bra ställe som det här.

Ikväll blir det en försenad födelsedagsmiddag och 300 kronors rosé.





Söndagsmusik.

Legat och dragit mig i sängen hela dagen och lyssnat på Johnossi.



Johnossi - 18 karat gold.

Perfume me.

Jag är sämst i världen på att köpa parfymer till mig själv. Tror jag ägt en riktig parfym och den fick jag i födelsedagspresent när jag var 15 kanske? Jag hittar alltid för många dofter jag gillar, sen kan jag inte bestämma mig, också blir det ingen tillslut för då har jag redan spenderat för många timmar i butiken.

Nu har jag tagit tag i saken och inhandlat Burberrys nya doft "Brit", en riktigt lätt sommardoft nu när det snart är höst. Ett framsteg att ha en parfym, nästa gång ska jag pricka in säsong också.




Everyday Normal Guy.

Jag har spenderat dagen med finaste Emma som fyller år idag, GRATTIS baby!

Sen har jag inhandlat tre nödvändiga saker inför hösten; mössa, flanellskjorta och en tubhalsduk. Kontokortet har äntligen hittat hem.

Ikväll ska jag vara lite huslig och baka en annanaspaj tills på Lördag för då blir det födelsedagsfest!

Spa Weekend i Tallinn.


















Torsk på Tallinn.

Igår kom jag hem från en riktigt bra Tallinn resa. Jag hade inga direkt förväntningar men blev positivt överraskad av hur vackert Tallinn var och hur lugna och snälla människorna är som bor där. Det var 18 år sedan Estländarna fick åka utanför deras egna land, vilket är helt galet.

Båten var också riktigt bra trots att det svajjade lite sista natten, åt skaldjursmiddag och drack mojitos tills vi slocknade. Kollade på kass karaeoke ( det var inte jag som sjöng den här gången ), spelade roulette, vann högsta lottovinsten och dansade in på småtimmarna.

TACK för presenten bästa Pappa, Britta och Syster.

På väg igen..

Nu är min resväska packad för andra gången de senaste veckorna. Imorgon åker jag till Tallinn med min Pappa, Britta och Lillasyster. Ska åka båt dit och bo på Spa hotell så om tre dagar är jag tillbaka.

Nu ska jag ta mig ner till min Emma med kladdkaka och en film. Skönaste lantisbilden tog jag förra helgen på henne :)





Ett fullsatt stockholm stadion.

För ungefär två veckor sedan så gick jag på mitt livs första riktiga konsert (förutom Nordman då jag var typ 8). Som den rookien jag är fick jag inte ha med mig min systemkamera och jag hade inte en lös krona på mig då det endast gick att köpa mat och dricka med kontanter.

Så där satt vi jag och min vän Julie från klockan sex med en ynka cola att surpla på. Foton fick vi iallafall via Julies digitalkamera.

Konserten var helt galet mäktig från början till slut. Coldplay spelade en bra blandning mellan gammla och nya låtar och sångaren sjunger sjukt bra live. Jag var i ett konstant lyckorus.

Så om ni nångång får chansen, se Coldplay live.







Bilder från Italien; Dagtid.





















Kvällens låt.



La Roux - Bulletproof

Årets första..

Ikväll fick jag ett ryck och bakade årets första bakverk, en kladdkaka. Nu har jag ätit smet så att jag har ont i magen, hoppas kakan smakar lika bra som smeten gjorde.




Senaste veckan har jag;

Jobbat.

Köpt en überbillig mobil.

Tappat mitt Visa kort.

Hängt 24/7 hos Emma.

Varit på två riktigt bra hemma fester.


RSS 2.0