En bra anledning.

Det känns inte riktigt aktuellt att hänga vid datorn när Sverige bjuder på ett helt fantastiskt väder, så därför har det blivit dåligt med uppdateringar. Jag är iallafall hemma efter en ledig dag med sol, kubbspel och klippning av mitt svinto-hår. Nu är det rätt mycket kortare, men bättre det än slitet.

Här är förresten en bild på mig och världens goaste syster på hennes simskola.






Varma sommarkvällar är det bästa.

De senaste dagarna har jag solat, hängt med mina tjejer, spelat beachvolleyboll, varit på trädgårdsfest, spelat spel, jobbat och haft en sjukt trevlig helg.


















Beatbox

Jag vill också vara i Borlänge på Peace&Love och se The Sounds ikväll!



The Sounds - Beatbox

Michael Jackson är död.

Klickade mej in på aftonbladet och vad ser jag, att Michael "The king of pop" Jackson är död. Shit, vad tragiskt. Jag som alltid har älskat hans musik. Snodde alltid mammas skivor och gjorde egna danser med jackson moves när jag var liten. Hans musik har liksom alltid funnits med.






My new shoes.

Ikväll har jag och mamma ätit världens godaste sallad med lax i. Älskar sallad på sommaren när det är riktigt varmt ute.

Här är förresten mina två senaste skoköp, blir premiär till helgen. Nu ska jag piggna till och sätta mej på cykeln och trampa runt lillsjön.




På barnkalas

Jag har varit ute hela kvällen. Cyklat och gått med Emma och bara njutit av solen, nu är jag sådär skönt trött. Fotade lite från kalaset idag.



Flickorna hoppar studsmatta.



Pojkarna leker i sandlådan



Jag solar mina kritvita ben.



Kalaset avslutades världens godaste jordgubbstårta!

Nu åker jag!

Nu bär det av 6 mil norr ut blir det så? Har alltid varit dålig på det där, kan bero på mitt lokalsinne. Jag ska iallfall till min syster som ska ha sitt barnkalas idag med jordgubbstårta och strålande sol. Kan det bli bättre?

Kommer hem i eftermiddag. Hörs senare!


Provrums problem.

Finns det något äckligare än provrum egentligen. Folk lämnar verkligen precis vad dom vill där inne. Skitiga kläder, skor,snorpapper till och med använda tamponger har vi hittat där inne. Tror dom verkligen att ingen kommer att kolla där sen? För att inte tala om hur många som svettas och fiser. Det gäller väl att passa på när man är "själv". Jag står ju bara där och hör och känner det mesta.

Som ni förstår har jag spenderat veckan på jobbet.

Lite för mycket solsken..

Jag har spenderat dagen sovandes i solen, man måste ju ta vara på den lilla soltid man får tänkte jag. Just nu sitter jag med ett tomatoface! Lyckat.




Midsommardagen.

På midsommardagen hängde jag och Mikey med hans "karateklubben kompisar" Jennie och Linda i Lindas lägenhet. Vinade och varvade med chips och vattenmelon. Drog sedan ner mot Marité och dansade natten lång.

Nu tror jag till och med att förkylningen är som bortblåst.



Snygg som alltid.



Jag i Lindas lägenhet.

'

Påväg mot Marité!



Sweeties.




Himlen var så fin klockan tolv på natten.

Jag har hittat min sommarplåga.

Har ni sett filmen Hot Rod? Då känner ni igen killen i musikvideon. Det här är så fult att det garanterat kommer att bli min sommarplåga.



The Lonley Island - Jizz in my pants.

Förra årets midsommar!

Förra året firade jag midsommar hos pappa i stugan. Hanna och jag gjorde en midsommarstång som vi plockade blommor till i flera timmar. Sen kom det en massa folk och det var fest natten lång.






Trevlig midsommar allihopa!

Äntligen har jag hittat ett nytt knallrosa nagellack, detta kommer från depend och ska invigas idag på självaste midsommar. Ha en toppenbra dag och kväll!

Och som Hibbs säger; Midsommar är den nya nyårshetsen. It truly is!




filmtips.

Ikväll har jag legat i soffan fastklistrad framför en riktigt bra och sevärd film, Felon heter den.


Födelsedags middag med syster.

Efter jobbet åkte jag och M ut till Spader dam för att möta upp Pappa, Britta och Hanna för middag. Hanna fick presenter eftersom hon fyller 5 år idag! Grattis världens sötaste syster!

Sen tog jag och M en härlig promenad i kvällssolen. Imorgon blir det sista jobbdagen innan midsommar och jag har fortfarande inte bestämt mig för vad jag ska göra. Så vi får se vad den kvällen bjuder på.






Världens bästa musiknörd.

Jag har en riktig musik nörd till pojkvän, han lyssnar på allt och efter några år av eftertanke så har han en ruskigt bra musikalisk ådra, även fast jag inte gillar allt han visar mig. Det är han som tipsar om många utav de bra låtarna till bloggen. Så här ska ni få en till braig låt. Tack älskling!



La roux - In for the kill

Ge mej.






Jag vill ha en Bustier, den här från Alexander Wang vore inte helt fel, sjuukt het.

En ny dag och vecka.

Har kollat på The City hela morgonen, ligger med feber och ont i halsen plus att vädret kanske inte är det mest uppiggande. Har tagit på mig jobb imorgon så jag får se till att bli bra.


Vackraste Olivia från The City.

Idag ska jag fixa klart alla mina bilder så att jag kan börja med mina fotoalbum, rensa datorn och lämna in den på lagning. Den har och har haft otroligt många fel. Någon som vet hur många år garantin håller på en laptop? Är det två år?


Pics från H&M festen.

Här får ni lite bilder från festen igår. TACK tjejer för en grym kväll!



Jossan och jag.



Lili och Sara.



Exotisk planka till middag.



Gruppbild, vet inte hur många sånna vi tog. Nästan hela H&M gänget,



Anna, Ruges och Jenny vid middagen.



Söta Jossan.



Festfixaren Bettan och Ruges.



Vi lekte en massa roliga lekar.



Dansade och skrattade hela kvällen.

dagens låt.



Lyssna! Passion Pit - Sleepyhead

ligga i sängen hela dagen dag.

Igår hade jag en riktigt bra kväll med H&M-tjejerna. Det var god mat, vin, knäppa lekar, bra musik, allsång och en massa skratt. Idag är jag inte på topp, tror att jag ligger kvar i sängen hela dagen. Regnar gör det ute också så jag har faktiskt en bra anledning.

Bilder från kvällen kommer senare idag!

En söt film.

Igår hade jag och Mike myskväll med godis och chips framför rullen Bolt som han hade hyrt. En riktigt söt och lättsam disneyfilm som jag rekommenderar om man vill se nåt lättsamt. Älskar disney filmer. Skulle vilja ha en hel box med alla de bästa filmerna samlade. Typ, Lejonkungen, Skönheten och Odjuret, Hitta Nemo, Ice age... finns ju hur många bra som helst.



Ska snart iväg och jobba igen, sen blir det H&M fest i Lillsjön!

Trevlig Helg!

What a day!

Mina fötter verker och jag är helt slut. Vilken galen dag det har varit idag. Folk har varit som tokiga i både rea och skolavslutningskläder och returer. Nu är dagen äntligen över och jag längtar till helg. Jobbar då med, men att det är helg och att det är personalfest på Lördag gör att det känns lättare!

Dagens två ego bilder.



sötsug.

Skattepengarna hade visst rullat in på kontot, gött! Handlade lite kläder, en väska och födelsedagspresent till lillasyster som fyller år nästa vecka :)

Idag så har mina H&M tjejer bjudit på världens godaste Ananas paj och After eight paj. Nu är jag sjukt pepp på att baka, ska ta recepten så kan jag frossa i dessa godsaker sen.



bild från flickr.com

Ny favorit blogg.

Klickade runt på bloggkoll och hittade mymilktoof.

 Kanske det sötaste jag sett.

Time for a bath, my little Milk Teef!

"Hey, where's Lardee?"

"Lar-deee!"





"I found him!"

"Lardee why are you hiding?"

"I don't wanna."

"No, I don't think you're allergic to water, Lardee"

"I don't wanna."

"Here, take my rubber duckie. It will make you brave."

"Easy Lardee, you won't drown."





Gasp!

"Don't wanna!"

"hey, it kinda tickles."

"We be bubble monsters! Rawrrr!"

Okay guys, try to stay clean from now on.

"Don't wanna."

Sommarfruktsallad&Sommarplaner.

På jobbet idag fick mitt sommarschema så nu kan jag börja planera upp sommaren bättre. Jag vill till Sveg, Stockholm, Italien, Gotland, Kroatien, Halmstad, Göteborg. Någon som är på? Kan inte göra allt, men nåt ska jag väl kunna pressa in i sommar.

Har precis ätit upp en grymt god fruktsallad med en massa sommriga frukter och russin. MUMS!


Nyttnytt.

Nu har jag mixtrat med min blogg igen. Är det någon som har ett bra svar på varför man inte kan se den som den ska se ut i Explorer?

Mozilla Firefox är det som gäller för att se min blogg som den ska se ut. Ladda hem gratis här!

Hur snygga?



Titta vad som finns på Whyreds shop. Sjukt coola brillor.

Regn ute, mys inne.

Utanför har regnet öst ner, men trots det så har jag haft en riktig mysdag.

- Kollat på filmen The Terminal, perfekt en regning dag.
- Druckit kaffe och surrat med Sandra i timmar på pause.
- Ätit en god middag och pratat resor med mamma.



Nu ska jag kramas med min finaste älskling. Inte nog med det så är jag ledig imorgon, vilket ska bli otroligt skönt. En förlängd helg är det bästa.

En sann köttätare.

Igår kväll samlade vi ihop goaste vännerna, trotsade vädret och körde en skön grillkväll, med feta köttbitar, öl och fotboll.



Emma får stå för kvällens bild.

Nationaldags brunch



Nationaldagen började med världens godaste brunch som Mickes syster bjöd oss på. Den hade allt som en god brunch ska innehålla; Scones, smoothies, tårta, äggröra, färsk frukt och en massa annat gott. TACK Linda!

Just me.



Såhär ser jag ut ikväll med en hårfärg som är mörkare än vad jag trodde att den skulle bli. Men jag tror jag gillar det, tack Sanna ;).  Har varit på en grymt bra studentskiva med tacobufeé och tårtor. Nu blir det Fredagsmys framför tv:n. Hoppas ni haft en bra dag!

För tre år sedan.

Idag jobbar jag nästan fyra timmar, ska bli riktigt riktigt skönt. Sen blir det studentfirande på Linvägen.

Jag vill bara göra om allt det roliga en gång till. Åka flak, springa ut från trappan, få en massa presenter, gemenskapen i klassen som vi aldrig hade men fick då. Ha den fula studentmössan, gå på baler och sitta på österängen natten lång med de bästa vännerna som skulle ta olika vägar i livet.

Nu låter det som om det var 40 år sen jag tog studenten, men det var ju faktiskt bara 3, så jag kan fortfarande suga på student känslan lite till.



Jag står och häller i mig en Breezer Melon, gissa om jag var röd om munnen sen?



Sommarpremiär!



Biljetten i form av en handske. Emma gillade den skarpt och hade den på sig hela kvällen tror jag.



Smile!!



Emma och Johanna i sitt esse.

Kvällen var riktigt bra med smaskigt tilltugg inne på Marié. Slutade dock rätt snabbt med ett support-besök på akuten. Sen drog jag mig hemåt för imorgon väntar jobb. Några bilder har jag iallafall :)

Lösögonfransar is the shit.





Lösögonfransarna är på, nu till emmsing för ett glas vitt.

Lunch på pause.

Bästa Sandra har äntligen kommit hem från Stockholm, så vi hookade upp med Emma och Fredda för en lång lunch på Pause. Åt en kalkonsallad med tzatsiki, grymt god. Sen tog jag och min baby en runda på stan för att leta födelsedags och studentpresenter, utan lycka. Hittade däremot ett par svarta pumps till mig. Något man måste ha i skosamlingen, mina slängdes på Bali då dem var totalt sönder gångna.

Ikväll hänger jag med Emma, Johanna och gänget på Marités sommarinvigning, blir najs!

Det är JUNI.

Nio grader ute och jag fryser arslet av mig. Det är INTE okej.

Vart försvann sommarvädret?

RSS 2.0