GOD JUL

Julafton började med julfrukost. Vi klädde våran gran som jag i panik fixade igår. Klädde den med söta citat. Öppnade våra julklappar, jag fick ett par fina skidsockar av min Emma och av mina roomies två big size smirnoff ice.

Klockan tre gick vi ner till svenskbaren drack mer glögg och åt pepparkakor och kollade på Kalle. Om några timmar blir det julmat från Ikea också, inte en så dum julafton ändå förutom att jag saknar min familj, alot.

Hanna: Jag tror inte att jultomten kommer till Frankrike.
Jag: Det tror jag att han gör.
Hanna: Nej, det tror inte jag. Tomten är svensk, han hittar inte dit.


I love this place.

Här kommer lite bilder från dom två senaste veckorna i Chamo.



Jag och Emma på sightseeing.



Jag har köpt mig ett par grymma skidor.



Hittat ett julkalenderhus :)



Jocke våran roomie står för knäckbakning.



Kaj Zackrisson stamp har vi lyckats få.


Vackra vyer allover.



Magnus och Emmas fuldas i vårat crib.

jobbdejt.

Igår blev jag medbjuden på middag hopp om att kanske få ett jobb. Det blev inget jobb för varken mig eller Emma. Tydligen så behövde männen bara dejter inför kvällen.

Vi blev iallafall bjudna på en riktig Alperna delikatess iform av en stor ost som man sätter över värme och skrapar ner den smälta osten på potatisen. Vi åt olika sorters kallskuret, såser och kött som vi själva stekte på en stenplatta. Rött vin, expresso och choklad dessert på det.

Det är LYX på hög nivå efter en vecka med pastapesto.



Ett oväntat celebert besök.

Imorse vaknade trött och bakis av att Kaj Zachrisson som är en av Sveriges största extremskidåkare hade nycklar till vår lägenhet och traskade in för att hämta sitt liftkort. Det var inget vi hade räknat med direkt. Sjukt coolt.


Världens bästa luciatåg.

Imorse gick jag och emma upp tidigt för att lussa för våra roomies. Använde täcket som lucia linne och sjöng två egenkomponerade luciasånger :) Våran lägenhet är kanonfin, vi bor 30 sekunder från barerna och utsikten från vårat fönster är alperna.

Jag är alltså på plats i chamonix, här vill jag bo. Det är helt sagolikt vackert.


nollåtta.

Jag och Michaela disskuterade köp och sälj siten blocket.

Michaela: Har ni blocket i Östersund?

Lördags sound.



LMFAO - I'm in miami bitch

Hairspray.

Igår fyllde min fina mamma 50 år, det firades hela dagen med god mat, champange på hotellrummet och kvällen avslutades på china teatern där vi såg musikalen Hairspray. Åh, ni måste se den! Den var helt otroligt bra med världens skönaste Roffe Lassgård som kvinna.








Bästa starten på dagen.

40 minuters flyg från Östersund till Stockholm, helt sjukt hur fort det går. Vi är alltså incheckade på hotellet och ska snart göra det bästa med att bo på hotell : Svulla hotellfrukost!



(google.se)

RSS 2.0